Fejleszd magad sikeressé!

Egy blog, a modern önfejlesztésről

Készülj fel az álláspiaci hurrikánra.
A 3 új gondolatirány

hurricane-katrina-2.jpg

1. Kezdj el barátkozni a rugalmas munkaformákkal!

Az Egyesült Államokban erős trend a rugalmas munkavállalási formák terjedése. Ott a legnagyobb bővülés az egészségügyben, a kiskereskedelem/fogyasztói cikkek terén és a személyzeti tanácsadásban várható 5 éves távlatban. Építs portfólió karriert (melynek részleteiről hamarosan), hiszen valószínűleg neked sem egy munkahelyed lesz majd. Cserébe, viszont, több lesz a szabadidőd, melyet minőségben kell majd eltöltened.

2. Keress új tanulási forrásokat!

Forradalom zajlik az oktatási piacon is, amiből Magyarországon egyenlőre keveset érzünk. Új és egyedi ismeretekre lesz szükség, hogy igazán sikeres karriert tudj kialakítani. Netkapcsolattal a legjobb anyagokat szerezheted meg külföldről pillanatok alatt. A jövő is a "fejleszd magadról" szól :-)

3. Fejleszd a kulcsképességeidet!

Pontosabban ezeket: A komplex problémák megoldása, a kritikus gondolkodás, a kreativitás, az emberekkel való bánásmód, a másokkal való együttműködés, az érzelmi intelligencia, a helyzetfelmérés és döntésképesség, a szolgáltatóközpontúság.

Addig is fejleszd magad sikeressé!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://coachyourself.blog.hu/api/trackback/id/tr2813809514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fejleszd magad sikeressé!

Friss topikok

süti beállítások módosítása