Fejleszd magad sikeressé!

Egy blog, a modern önfejlesztésről

Légy különc és nyerd el az állást Te!

#nyomozz #szolítsdmeg #kérjszívességet

A szeptember egy jó időszak, ha váltani szeretnél. Ilyenkor már a Cégvezetők, HR vezetők visszatérnek a szabadságaikról és lázas létszámtervezésbe kezdenek.

Mit csinálj másképp, ha valamelyik állásportálon megpillantod álmaid állását?

#nyomozz

Először is nyomozz, tudd meg, hogy ki a felelős a kiválasztásért.

#szolítsdmeg

Miután megtudtad, hogy Kovács Piroska a Cég HR vezetője, keress csatornát, hogy megszólítsd.

Nagy valószínűséggel Piroska, büszkén feszít linkedin oldalán, ahol tudsz is neki írni. Ha nem tudod mi az linkendin, kérdezem meg „googli” barátodat.

Piroska nem használja a linkedin-t? Sebaj, fordulj a másik barátodhoz a facebook-hoz. Keress olyat, aki jelenleg is ott dolgozik és segítségedre lehet.

Ha megvan a célszemély, egyszerűen írj neki vagy hívd fel.

#kérjszívességet

Hívd fel és mond azt neki, hogy nagyra értékeled a munkáját és szeretnél vele találkozni, hogy elmesélje mi kell ahhoz, hogy Te is olyan sikeres cégnél dolgozz mint Ő.

Ha fogad, idd a szavait és kérdezz sokat, ha nem fogad, akkor is biztosan emlékezni fog rád, hogy TE valóban náluk szeretnél dolgozni.

Próbáld ki Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://coachyourself.blog.hu/api/trackback/id/tr4712796344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása