Fejleszd magad sikeressé!

Egy blog, a modern önfejlesztésről

A kompetenciákról, avagy Te ezt kaptad fiam.

Az életünket a kompetenciáink határozzák meg, habár lehet, hogy nem is tudunk róla. A jövőnket is más irányba terelte, ha már gyermekkorunkban azt mondták, hogy "ennek a gyereknek nem jó a beszélőkéje". Aztán a későbbi tanulmányaink is megerősítettetek hogy, ez a képesség már nem fejleszthető.

 

1.jpg

Így a pályaválasztásunkra illetve a jelenlegi karrierünkre is rányomta bélyegét a "Te ezt kaptad fiam" mondat. Ahhoz, hogy elnyerj egy állást, vezetővé válj, tisztába kell lenned, hogy mely kompetenciád az erősek. Állásinterjúkon a HR-esek kompetencia alapú interjúkat készítenek (hamarosan megtudod, mi is ez és hogyan lehet rá felkészülni) Egy cég esetében, ha előszeretne léptetni valakit, biztosan vizsgálni fogja a jelölt vezetői kompetenciáit.

Tévhit, miszerint a kompetenciák nem fejleszthetőek.

Úgyhogy, vedd kezedbe a saját karriered és fejleszd magad sikeressé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://coachyourself.blog.hu/api/trackback/id/tr9313456681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása